Saturday, December 27, 2008

Life isn't measured in minutes, but in moments...

Tocmai am venit de la film...era vineri seara si primisem 2 invitatii la film de Craciun de la familia Sandoval...singur,plictisit de atata odihna,am iesit din casa...sunt momente in care trebuie sa vezi un film ca asta...
Iti aduci aminte ca e simplu dar in acelasi timp atat de complicat...exact cum spunea la sfarsit..."unii suntem dansatori,altii parinti,altii aventurieri"...si asa mai departe,si viata e asa de scurta,si trecem toti prin ea si avem fiecare parte de momentele noastre...Dar ce facem cand suntem intre momente...cand ma stresez la tot ce a fost,daca prin imprudenta datorata neexperientei si a eruptiei sentimentale nu am stricat momente?!...sau am facut momentele ce vin mult mai greu de realizat...ce-a fost,ce vine,ce va intampla,unde ma voi afla,va fi ea?E gresit sau nu?Cine stie?Acceptam,judecam?!?!?
Ma bucur de filme ca asta...nu sunt primul,nici ultimul,nici nu e gresit,nici ciudat...astia suntem...mergem inainte,dar unde...?

"Curios case of Benjamin Button"

8 comments:

Anonymous said...

pai cum unde mai nae...cautam fericirea!si nu uita ca ea nu e reala decat daca e impartasita...asa ca share my friend,share!
feliz navidad nae si take care!(doua craciunuri fara tine...)

Anonymous said...

O sa comentez,dupa ce vad filmul.
Vio

Jean... said...

nae...ma emotionezi mereu

Anonymous said...

te scot la un esspreso lung cu lapte si trei pliculetze de zahar si iti trece!

Jean... said...

da intra ma pe messenger sau pe skipe...

Anonymous said...

DA E UN FILM DEOSEBIT SI CRED CA REBUIE SA IL MAI VEZI CITEODATA ATUNCI CIND AI INDOIELI IN VIATA .CE ZICI DACA FETITA LUI NU AR FI FOST EL AR MAI FI SCRIS JURNALUL?
DEALTFEL EL SI-A ACCEPTAT SOARTA FARA SA SE PLINGA DE NIMIC SA MULTUMIT CA IUBEA CA AVEA CE EIUBI .
.SUPERB FILM SPER SA IA SI PREMII MULTE. E MULT DE SPUS SI EU NU LE AM CU SCRISUL MAI MULT CU VORBITUL PUPICI

Anonymous said...

Vezi,tu,Jane!!,ideea asta e mai veche:sa te nasti batran,sa ai intelepciune la tinerete si sa te simti bine si sanatos la batranete.E un vis vechi al omenirii,ca si calatoria in timp,numai ca e imposibil,dar atunci cand este pus pe hartie de o minte luminata,prinde viata iar atunci cand este pus in miscare de niste oameni cu talent,ajutati si de tehnologia de azi,iese ceva minunat,cum e acest film.
Ai foarte mult de invatat din el,ca viata e asa cum ti-a dat-o D-zeu si ca orice ai face si te-ai zbate,tot acolo ajungi,tocmai de aceea trebuie sa o lasi sa curga asa cum vrea ea.
Tu zici de stesul dintre momente,dar, ai vazut!,el nu avea nici un stres,pentru ca se nascuse cu informatia ca e aproape de moarte si nu avea nici o importanta ce urma,totul e sa-ti traiesti clipa si el si le-a trait din plin,numai cand a ajuns aproape de sfarsit ii era frica ca fica lui sa nu semene cu el,sa nu se nasca si ea batrana.Asta ne arata ca e un vis care daca s-ar produce in realitate,nu ne-ar placea,pentru ca esti anacronic cu ceilalti,nu poti,la un moment dat sa traiesti impreuna cu ei.
Cea mai importanta replica din film mi s-a parut a fi cea care i-a spus-o doamna care l-a invatat sa cante la pian si anume ca ne e menit sa ii pierdem pe cei dragi pentru ca asa ne dam seama cat de mult am tinut la ei.E o chestie profunda care ne doare cel mai rau in viata si atunci ne punem cele mai multe intrebari noua si divinitatii,dar concluzia e ca trebuie sa luam totul asa cum e si ca cel mai important e cum traim cu acele fiinte dragi.De aceea iti recomand sa nu iti mai fie frica de ceea ce vine si in nici-un caz nu trebuie sa judecam ci sa acceptam si sa mergem mai departe.Unde?!Acolo unde ne duce viata.Daca am sti,ce rost si farmec ar mai avea? Uite!!,unde ai ajuns tu.
Si eu cred ca o sa mai auzim de filmul asta.Intradevar:a 7-a arta,dupa tone de maculatura mai apar si 100g de arta pura.
M-a impresionat Brad Pitt,nu l-am recunoscut pana nu a intinerit.Cred ca e cel mai complex rol al sau de pana acum.
Imi place sa vad ca pe timp ce trece devii tot mai matur si te opresti asupra momentelor vietii si mai filozofezi putin.Bravo! Nae."CARPE DIAM"!!!
VIO.

Jean... said...

frumos mai scrii Vio!!!